> RoadTech Motor
2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
post 7. Mar 2005, 16:52
Post #1
Jesper
Jeg har lige købt en RoadTech Stock Motor til min Mini-T!
nu har jeg monteret den og det hele...
Så spørger jeg: Hvorfor baghjulene er så hårde at dreje rundt med, Når man holder på begge hjul og drejer samme vej?
Er den motor bare sådan eller hvad?

Håber i ved hvorfor.


Level3
***

Group: Medlem
Posts: 144
Joined: 17-August 04
Member No.: 1598



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 7. Mar 2005, 17:08
Post #2
Andew
hvor tæt har du sat motor tandhjulet på hovedtandhjulet


--------------------
{ @/\/[)£\/\/ }
www.hrcr.dk = Hillerød RC Racing
>>FARS GARAGE!<<



Level6
******

Group: Medlem
Posts: 1593
Joined: 29-April 04
From: Hillerød... overfor novo
Member No.: 95



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 7. Mar 2005, 17:10
Post #3
Jesper
hmm...næsten helt op til...Men skal den da kun lige snitte ??


Level3
***

Group: Medlem
Posts: 144
Joined: 17-August 04
Member No.: 1598



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 7. Mar 2005, 17:12
Post #4
Jesper
Er det fordi motoren er stærkere?


Level3
***

Group: Medlem
Posts: 144
Joined: 17-August 04
Member No.: 1598



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 7. Mar 2005, 17:18
Post #5
Andew
det tror jeg ikke.. de skal kunne glide forbi hinanden, men der skal ikke være risiko for at den kammer over..

post evt. et billede af hvor tæt de sidder, så er det lidt lettere


--------------------
{ @/\/[)£\/\/ }
www.hrcr.dk = Hillerød RC Racing
>>FARS GARAGE!<<



Level6
******

Group: Medlem
Posts: 1593
Joined: 29-April 04
From: Hillerød... overfor novo
Member No.: 95



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 7. Mar 2005, 17:46
Post #6
Jesper
Her er et billed...

(Undskyld billed kvalitet)


Level3
***

Group: Medlem
Posts: 144
Joined: 17-August 04
Member No.: 1598



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 7. Mar 2005, 20:21
Post #7
Jesper
Nu har jeg så fundet ud af..At Moteren er defekt!! thumbdown.gif thumbdown.gif
Den virker ikke mad.gif ....

Ikke

This post has been edited by Jesper: 7. Mar 2005, 20:45


Level3
***

Group: Medlem
Posts: 144
Joined: 17-August 04
Member No.: 1598



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 7. Mar 2005, 20:32
Post #8
Morfars Support
Hvordan ved du at motoren er defekt?


Level6
******

Group: Chefredaktør
Posts: 1133
Joined: 26-March 04
From: Herlev
Member No.: 3



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 7. Mar 2005, 20:42
Post #9
Jesper
Jeg har haft en elektikkker over hos mig han kiggede på den...
Men jeg kan hvertfald sige at den ikke virker!!...Jeg har også købt en Graupner Plus 6 Turbomat lader...Men den var flækket da ejg fik den sad.gif sad.gif


Level3
***

Group: Medlem
Posts: 144
Joined: 17-August 04
Member No.: 1598



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 7. Mar 2005, 20:54
Post #10
Morfars Support
Vi har aldrig haft en fabriks defekt motor - så den må vi se nærmere på... send en mail til support@morfars.dk

Der er en ny lader på vej til dig (har du ikke snakket med din far?).


Level6
******

Group: Chefredaktør
Posts: 1133
Joined: 26-March 04
From: Herlev
Member No.: 3



Go to the top of the page
 
+Quote Post


2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Skin designed by IPBForumSkins.com
Lo-Fi Version Time is now: 23. January 2018 - 01:09