> den klikker bare MED genopladelige batterier :(
2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
post 2. Aug 2007, 13:48
Post #1
Salagor
hey..

for 7 dage siden fik jeg foræret 3 race-tin biler biggrin.gif

den ene, standard, gider ikke køre.. Den anden var slet ikke pakket ud, har jeg gjort nu og den køere som den skal:)

men her kommer det mystiske.. Jeg fik OSSE en race-tin rc, som der har tun motor, og det der Motor-tun kit noget..smile.gif men den klikker bare, selvom jeg har puttet helt opladede 2500mAh genopladelige batterier i sad.gif jeg kan ikke finde nogle billeder af hvordan det hele skal sidde, men ham der gav mig dem, sagde den aldrig havde duet:( men der er skåret ud til de der "ting" som skal være der for at en tun-motor kan køre, og har prøvet flere af dem jeg fik, fik en papkasse med 3 biler, 5 karosser, og en masse dele, og der var der bla. en der ikke var åbnet. Den satte jeg i som den forrige sad i, og den klikkede bare sad.gif

Håber der er nogen derude der kan hjælpe, for vil virkelig gerne have den ud at køre, og se hvordan den duer:D

MVH.
Salagor - som mangler hjælp; Evt Billede ville være guld værd!:)

PS!!-<<- har haft tape mellem relæerne eller hvad de nu hedder (de 2 små gule kasser) og fjernet det igen da den bare klikkede..
Attached thumbnail(s)
Attached Image
 


Level1
*

Group: Medlem
Posts: 6
Joined: 2-August 07
Member No.: 8046



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 2. Aug 2007, 16:31
Post #2
steff
det der kan være galt, er dine forbindelser mellem motor og så de 2 metal flige der sidder over motoren, det jeg har gjort på min ( og også for andre ) er at lodde ledningerne direkte på motoren istedet, det er mere besværligt, men det funker.

hvis det ikke hjælper med det kan det næsten kun være et relæ, der er stået af. thumbdown.gif

håber det var til lidt hjælp


--------------------


Level4
****

Group: Medlem
Posts: 431
Joined: 27-April 04
From: kalundborg
Member No.: 39



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 4. Aug 2007, 10:23
Post #3
Salagor
hmm.... det burde da ikke være et relæ, når den er ny (relæet) ? men du mener altså jeg skal tage de 2 hvide ledninger og sætte dem direkte på motoren i stedet?smile.gif

Salagor, som prøver til skidtet siger BANG, og dør


Level1
*

Group: Medlem
Posts: 6
Joined: 2-August 07
Member No.: 8046



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 4. Aug 2007, 16:16
Post #4
Rói
Ja det er 2 ting du kan gøre, enten at sætte motorledningerne direkte på motor kontakterne eller at skubbe kontakterne på motor lidt opad


--------------------
Ferrari F430 Er den flotteste bil i verden, Synets jeg ihvert fald


Har en HBX GTR, super Bil


Pessimisten:nu kan det ikke blive værre!!
optimisten:joh det kan det godt


Level4
****

Group: Medlem
Posts: 267
Joined: 26-December 05
From: Skáli, FO
Member No.: 5541



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 9. Aug 2007, 13:20
Post #5
Salagor
øhmm.. Det er godt nok svært at gøre det xD men jeg prøver lige og ser hvad der sker:)


Level1
*

Group: Medlem
Posts: 6
Joined: 2-August 07
Member No.: 8046



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 14. Aug 2007, 22:55
Post #6
Drake
Hej Salagor.

Her er et link til en relæguide m.m. hvor der er billeder af hvordan relæet skal være tilsluttet..
Håber det kan hjælpe dig..

LINK

/Drake


--------------------
DR/\KE - Drag the power of DC


Level1
*

Group: Medlem
Posts: 26
Joined: 4-June 04
From: Århus
Member No.: 729



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 15. Aug 2007, 14:33
Post #7
Salagor
hey drake..

Har gjort 100% som han gjorde, men den klikkede stadig -.- satte en standard motor i og den klikker STADIG! sad.gif thumbdown.gif

Salagor


Level1
*

Group: Medlem
Posts: 6
Joined: 2-August 07
Member No.: 8046



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 15. Aug 2007, 15:56
Post #8
Rói
Har du et billede?


--------------------
Ferrari F430 Er den flotteste bil i verden, Synets jeg ihvert fald


Har en HBX GTR, super Bil


Pessimisten:nu kan det ikke blive værre!!
optimisten:joh det kan det godt


Level4
****

Group: Medlem
Posts: 267
Joined: 26-December 05
From: Skáli, FO
Member No.: 5541



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 26. Aug 2007, 09:50
Post #9
Salagor
nej det har jeg ikke lige nu..

Men jeg fjernede relæerne, og den kan køre med standard motor.. men nej det duer ikke!

har 2 tun-motorer, 3 relæer, og intet af det gider du, heller ikke med nye genopladelige batterier.. Får et nyt relæ hjem inden for den næste tid, og hvis den ikke duer er der noget HELT galt..

Salagor


Level1
*

Group: Medlem
Posts: 6
Joined: 2-August 07
Member No.: 8046



Go to the top of the page
 
+Quote Post

post 26. Aug 2007, 14:49
Post #10
Rói
altså rører motorkontakterne ved bil kontakterne?


--------------------
Ferrari F430 Er den flotteste bil i verden, Synets jeg ihvert fald


Har en HBX GTR, super Bil


Pessimisten:nu kan det ikke blive værre!!
optimisten:joh det kan det godt


Level4
****

Group: Medlem
Posts: 267
Joined: 26-December 05
From: Skáli, FO
Member No.: 5541



Go to the top of the page
 
+Quote Post


2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Skin designed by IPBForumSkins.com
Lo-Fi Version Time is now: 23. January 2018 - 23:02